Traktori

Traktori

Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

"VIP Group" doo je ovlašćeni diler za prodaju "MAHINDRA" i "BELARUS" traktora.

U Srbiji je do danas prodato više od 200 različitih modela traktora indijskog proizvođača MAHINDRA što je pokazatelj njihove pouzdanosti. Zastupnik obezbeđuje stručno servisiranje.

Garancija za sve MAHINDRA traktore je 12 meseci.

"BELARUS" su beloruski traktori koji se proizvode od 1946 god. u Minsku. Procenjuje se da BELARUS spada među deset najprodavanijih traktora i da zauzima oko 10% svetskog tržišta. Do danas, BELARUS traktori su proizvedeni u više od 60 modela.

Garancija za sve BELARUS traktore je 6 meseci.

Više informacija o modelima BELARUS i MAHINDRA traktora, njihovoj ceni i uslovima plaćanja, možete dobiti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon 025/444-441, kontakt osoba Vaso Lazić.

Naše partnere možete pogledati ovde.

Pročitano 6754 puta
Zoran Hajtl

"VIP Group" vrši prodaju crne i obojene metalurgije, opreme za zavarivanje, tehničkih gasova, lična zaštitna sredstva, kao usluge i obrade teških metala: Remonti brodova, usluga rada viljuškara, usluga rada autodizalicom, usluge sečenja i savijanja i ostale usluge.

Adresa sajta www.vipgroup.rs Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Proizvodi

VIP group kontakt

+ 25 444 441
Filipa Kljajića 65, 25000 Sombor, Srbija
office@vipgroup.rs